Y.O.U

assalamualaikum ;)
malam ni jihah memang tak dew idea nak share something .. so , jihah rasa , jihah nak share lirik lagu you .. okeyy , skarang ni , jihah nak kopipasta liriknya .. okeyy ?



you were there to light my day
you were there to guide me through
from my days down and on
i'll never stop thinking of you

how can i forget all that
when you're the one who make me smile
you'll always be a part of me
how i wish you were still mine

never will forget the day
how we've met and came this far
we all know we got this feeling
but somehow it has to end up here

i know it's me who said goodbye
and that's the hardest thing to do
cause you mean so much to me
and guide the truth from me to you

for all the things i've done and said
for all the hurt that i've caused you
i hope you will forgive me baby
cause that wasn't what i meant to do
 
hurmmm , jihah dah penat menaip nim .. so , itew cau dulu yewp .. bubye ^_@


' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

Alhamdulilah

assalamualaikum ;)
selamat sore .. hehe .. perasan nak jadi minah endon konon .. ermm, btw ,mood jihah dah kembali stabil.. haha .. nak tahu tak sebab apa ? sebab jantan yg jihah cerita tu , dah tak ganggu hidup jihah lagi lepas kena sound dengan abang jihah .. hahahah .. padan muka .. hurmm , jihah tahu , prangai jihah ni dah melampau tapi jihah dah tak tahan sngat dengan perangai gatal jantan tu ... tapi kan , jihah takut jugak lah , takut dia berdendam dengan family jihah .. ermm , jihah ni memang suka pikiak yang bukan2 . dah tu memng hobi jihah .. ceh .. hobi lah konon .. erm, ektuali , jihah rasa rindu sngat2 dkat member2 jihah ... yer lah dah lama x jumpa .. minggu lepas , diorang pergi hangout , urmmm :(  sayangnya jihah tak dapat ikut , sebab skrang ni jihah duk kat kuantan .. ermm, mesti best kan dpat jumpa member2 .. urmmm .. eh2 , korang prasan tak yg jihah ni dah lari drp tajuk ? hehe .. sorry2 .. jihah memang suka cakap bnyak .. okeyy lah guys , jihah dah x dew idea dah ni .. bubye ^_~
                                    
' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

B.A.D.M.O.O.D :(

assalamualaikum :)
selamat tgahhari sume .. hari ni jihah badmood sngat2 .. jihah pon tak tahu knp . setiap kali jihah baca mesej yg jntan tu hntar , terus jihah badmood .. jihah geli lah ngan ayat dia .. ada ke patut dia mngaku yang jihah ni girlfriend dia ? grrrr .. plizz lah . jihah tak nak .. kalau org bayar sejuta pon jihah tak nak kapel dgn jantan tu .. bkan sebab apa , dia tu playboy .. siapa nak kapel dgn jntan playboy kan ? semua org tak nak .. mmg lah dia tu boleh dikategorikan HENSEM ,, tapi bgi jihah tak pon sbb dia kan kaki pompuan .. ermm , sorry yer jihah gnakan prkataan "JANTAN" .. ektuali jihah x nak gna pon , tp prangai dia tu keterlaluan sngat .. ada ke patut dia mcg mcm ni kat jihah smalam " salam najihah , bye .. nk tido doh ni ,syg awk .. ikhlas dri ***** suamimu syg " grrrrr .. suami ? dia mngaku dia suami jihah .. haih , msa tu jihah rsa cam nak tampor jer dia ni .. lpas  2 , jihah trus ckap kat abg jihah , abg jihah pon knal dia .. abg jihah amik nom phone dia .. lntak dia lh nk mrh ker , nk buat pape pon , yg pnting jntan tu x kacau jihah lgi .. hurmmm , sampai sini jer lah yep .. jihah nak smbung tido .. smalam tido lewat .. tgk tv .. hehe .. bye :)
' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

Sahabat S.E.L.A.M.A.N.Y.A

assalamualaikum;)
mowninx !! pagi ni jihah semangat nak berblogging , hehe .. bercerita pasal sahabat ni, sape lah yg takde kawan baek a.k.a bff kan ? semua org ada .. jihah pon ada .. bff jihah semuanya ada 7 orang .. semuanya kiut miut tau .. kalau nak ngorat , boleh lah , hehe .. ermm ,, sekarang ni , jihah nak kopi pasta gambar dorang ..

hah , yg tu namanya tasnim .. kiut kan ? tapi sayang , dia dah berpunya .. dialah bffffff jihah sejak drjah 4 lagi .. kitaorang memang rapat .. pergi rehat sama2 , pergi toilet sama2 , balik skola pon sama2

yang ni pulak , izzah n sya .. yg pkai tdung warna kuning 2 , izzah n yg pkai tdung biru 2 , sya .. hah , izzah 2 dah berpunya , tp sya belum lagi .. kalau nak ngorat boleh lah .. tapi, hati2 , ayah dia polis .. hehe

ni nama dia mimi , dy cantik , peramah , lemah lembut n banyak lagi lah .. sayangnya, dah berpunya .. dialah tempat member2 jihah luahkan perasaan sbb tu lah orang pnggil dia "KAK YONG" hah , bukan kak yong kawasan ek ..jngan slh faham .. hehe

ermm, ni pulak namanya alya , tp orang pnggil dia yaya .. ala, boboiboy tu .. hehe .. dia garang tau .. so , mana2 lelaki yg nak ngorat dia, berhati-hati lah yer .. nanti x psal2 kena tumbok ..huhu

yang pakai tudung pink tu, athirah namanya .. tgk muka dia , garang kan ? athirah ni bakal pengawas tau tahun depan .. fuhh !! mesti garang giler .. hah , dia pon single available tau

errmm, lastly , ada sorang lagi namanya leenda , dia ni tak nak amik gambar ..pemalu lah konon .. dia pon single .. dia ni , bff mimi .. cantik orangnya .. dahlah cantik , lemah lembut pulak tu

haihh .. sampai sini jer lah yer .. jihah dah penat taip panjang2 .. so , bye .. :)
' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

Orang Baru BERBLOGGING:)

assalamualaikum:)
ektuali, jihah baru lg dalam dunia blog nim n jihah perlu bnyak bljar lg .. nasib baeq lah kaq ika ada, dia lah yg tlong buatkan blog yg kiut miut ni utk jihah .. tengs akaq .. kalau akaq x tlong buatkan , maybe jihah x kan ada blog smp bila2 .. ermm, ektuali, dlu jihah x suka berblogging ni , tp sejak jihah tgk semua member jihah ada blog, jihah rsa teringin lah plak nk berblogging .. member  jihah ckap, kita boleh dpt duit dgn berblogging .. btol ke ? yg 2 jihah x pasti la sebab jihah ni kan bru jer dalam dunia blog nim .. kalau jihah ad buat silap, tlong tgur yer .. jihah ni bru lgi dalam dunia ni ... ermm, okeylah .. stakat nim jerlah yer ,, jihah tido dlu .. bye .. :)
' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

pengenalan D I R I ;)

saya newbies . tak padai sangat berblog . lau ape2 jadi saya mohon mf okey ! (:
' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '