AKU SAYANG BONGOK AKU

HI PEEPS :) . wahh lama cheq menyepi kan ? 2 minggu kot haha kira lama lah kan ? *sengal* . okay , ghah nak mintak izin nk guna perkataan "aku" okay untuk post kali ni . kenapa ? jawapan ghah sangat mudah dan pendek aja . sebab ghah nak sangat guna perkataan tu untuk post kali :D . haa , ini namanya vangang bin vongokk ni . wahahaha

AkuSayangBongokAku . haa , siapakah gerangan "bongok" itu ? hahaha , kesian kan ? parents dia bagi nama cantik-II kat dia , pandai-pandai jer aku tukar "bongok" haha . takpelah , dah aku suka panggil dia bongok nak buat ashanoe kan ? tapi kalau orang panggil aku bongok , aku marah .. hahaha . sengal kan ? takpe takpe . aku sengal pon dengan orang yang aku kenal jer . :D

haa , sweet dok ? sweet dok ? mestilah sweet kan ? hahaha . ni bukan sweet namanya ni sour . wahaha . sorry gambor ni tak cantik sikit . masa tu aku nak betulkan tudung tup tup photographer aku dah snap pic ni . so , begini lah jadinya . handsome dok dia ? handsome ? haha , no komen . kawan k kawan :*

Actually , "bongok" aku tu , nama penuh dia , MUHAMMAD AMINNUDIN IMRAN BIN MARZUKI tapi orang panggil dia Amin . tapi aku lebih suka panggil dia "bongok" . kenapa ? adalah . hahaha secret wonderpets lah yoo ;) . haha , aku suka kawan dengan si amin ni sebab dia sporting , satu kepala ngan aku tau . dia layan jer aku . haha , amin bongok :D . sedap jer kan aku cakap orang bongok , diri sendiri tak sedor dah capai tahap vangang . haha

Selain si senget a.k.a Tasnim , Amin pon kira macam bff aku jugakk lah. bab-bab hacked serah jer kat si amin ni . semua benda dia tahu . ade satu kali tu , dia pernah hacked facebook aku , makk aihhh hangin satu badan aku .sakit hati eden . nasib dia tak duduk serumah ngan aku , kalau tak , memang dah lama si amin ni kena karate dengan aku haha . amin ni , kira double okay lah , dia tak macam lelaki lain tau . lelaki lain ni suka romantik lah ape tahh . tapi dia lain . jiwa dia sama ngan jiwa aku tau . kitaorang jiwa rock tauu. haha , walaupun kitaorang rock tpi tak bermakna hati kitaorang keras kan ? hahaha , poyo jer aku kan ? 

Tahu tak , pernah satu kali , amin ajak aku main blackshot . memang lah aku minat main blackshot . opps correction , berminat nak main blackshot tapi tak yah lah ajak aku depan orang ramai . malu seyhh . semua orang lelaki tup tup aku sorang jer pompuan . silap-silap orang kata aku ni tomboy pulakk . uishhh , tak sanggup eden dengor kontroversi tuh . acececeh , bajet diri ni retis lah pulakk . aiyoyoyo
Perangai Amin yang paling annoying gila ialah , dia suka call ghah time aku nak tido . macam-macam soalan dia tanya . bila aku cakap "wey , aku nak tido dah ni , esok lah yer bye assalamualaikum" dia pun laju jawab "ehh ehh , nanti dulu , aku nak tanya satu lagi soalan" . lepas satu satu soalan dia tnya last skali aku off fon sebab kalau aku tak off selagi tu dia call . yang aku tak tahannya , masa dia call tu , dia akan nyanyi dulu . kalau suara sedap macam izzue takpe ni hampehh . haha . gila kau ghah mengata kawan sendiri . takpe takpe skali skala , dua kali dua kala , tiga kali tiga kala , empat kali , berkala-kala lah . aitoyaaa 

haaa , okeylah uollz . gedikk nak mampuih . gua chauu dulu yaww :* bye . assalamualaikum , tak jawab dosa , kalau jawab , sayang :*

-AkuSayangBongokAku-

                                                                                                             Lots Of  Love ,

' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '