PEMBIMBING RAKAN SEBAYA ( ℙ ℛ Š )

Hi Bloggers ! *lambai tangan* . Korang sihat ? tak sihat ? demam ? selsema ? sakit hati ? haa , p makan ubat cepat-cepat k . Sesungguhnya mencegah itu lebih baik daripada merawat . ye dakk ? wahahaha

Okay-II stop merapu k . Ghah straight to the point ek . Haa , korang tahu dakk PRS tu ape ? mesti semua dah tahu kan ? yang tak tahu tu , sokayy takpe , ni ghah nak gtau lah ni . PRS tu , PEMBIMBING RAKAN SEBAYA . Semua tahu kan , Pembimbing Rakan Sebaya tu ape ? tak tahu jugak ? search kat google .  okayy ?

Haa , actually ghah baru jer balik dari kem PRS di PUTERA VALLEY . Penat ? memang teramat lah penat , satu badan sakit tapi BEST . sangat-sangat BEST
Kat sana , ghah dapat banyak pengalaman yang sememangnya tak pernah ghah sangka *wahh ayat macam budakk nerd*
walaupun banyak  kenangan pahit kat sana . Oppss , pengalaman pahit ? yup pengalaman pahit masa ghah lemas . memang malu tahap dewa lah masa lemas tuh . yalah pakai jaket keselamatan pon still boleh lemas . Nasib baik ada abang trainer kat sana tolong selamatkan . handsome kot abang tu *gedik* hahaha . Okay , kat sini ghah nk buat satu pengakuan . Ghah sebenarnya dari kecikk lagi takut dengan air . kenapa ? sebab dah 3 kali ghah lemas . 2 kali dengan kakak , and sekali lagi dengan pakcik and sepupu ghah . ada sorang sepupu ghah (abang helmi) meninggal sebab lemas . haaa , start dari haritu , ghah memang sangat sangat sangat sangat fobia dengan air .

Seriously , ghah rindu GILA kat kem tu , rindu kump 6 , rindu kak farah , rindu kak pqah , rindu kak mimi , rindu yumni , rindu leenda , rindu farooq , rindu ayie , rindu zaidee , rindu mama , rindu kedua2 umi , rindu abah man , rindu kakak-ii senior , abang-ii senior , adik-ii , kawan-ii . Ya Allah ! rindu gila kat dorang semua . Rindu setengah mati uollss

Banyak kenangan manis and pahit kat kem tu . Benda yang paling ghah tak boleh lupa ialah kitaorang terpaksa "mandi lumpur" best woo masa tu . Masa buat aktiviti ape tahh , ghah tiokk a.k.a nangis sebab terlalu takot and takde keyakinan diri . last-last buat jugakk . sebab group ghah bagi semangat and ghah terpaksa buat jugakk sebab kalau tak buat nanti tak dapat checkpoint so terpaksa kuatkan semangat :D . yeahhh ! caiyokk najihah

Malam Kebudayaan tu paling best . kitaorang kena berlakon + nyanyi uolls . haa , kau hado ? tado kan ? hahaha . malam tu rasa sebakk lah jugakk . almaklumlah malam last dk sana . ye dokk ? haaa , lupa gtau korang yang  kump 6 dapat gelaran " KUMPULAN PALING COOL " uolls . hahaha . paling cool lah sangat . werkkk *muntah pelangi*.

Semua ahli PRS : Ghah nk mntak maaf banyak-II kalau ada salah silap . biasalah manusia tak lari drp melakukan kesilapan  ye dakk ? kalau ghah ada  buat salah ke hape ke , tolong tgor k . Ghah nmpak jer pendiam . tpi insyaallah lama-ii , ghah akn jdi lebih sporting  insyaallah . Ghah  perlukan bimbingan akak-ii senior , abang-ii senior , adik-ii , kawan-ii . Ghah bnyak kekurangan . Ghah tk perfect . Ghah sayang korang sampai mati :* 

Maceh banyak-banyak dekat kump 6 sebab banyak bagi semangat kat ghah . To kak farah , kak pqah , kak mimiey , leenda , yumni , ayie , farooq , zaidee : Ghah nk mntak maaf dari hujung rambut smpai hujung kaki kalau ada salah silap . Ghah nk mntk maaf jgk sebab perangai ghah yg trlampau "ngada-ngada" nieh and mintak maaf jugak sebab ghah banyak tk join aktiviti dalam air tu and maceh banyak-ii sebab sabar dgn prangai ghah yg suka " jerikk " tu . seriouslu , ghah rindu korang sangat-sangat . Ghah rsa bersalah sangat sangat sangat sebab kump kita kalohh :'( . Ghah mntk maaf buat kali terakhir . maafkan ghah k . *merayu ni*




Sayang korang ketad-ii , kemah keming :* . Rindu setengah mati :'( *hope korang x lupakan ghah* touchingg jehh . haha




PEMBIMBING RAKAN SEBAYA
MENAWAR KHIDMAT BAKTI
MENJANA KEGEMILANGAN
WAWASAN NEGARA

KAMI BERDIRI MEGAH
DENGAN TEKAD DAN HARAPAN
MEMBANTU DAN MEMBIMBING
PENUH KASIH MESRA

PRS PEMANGKIN
MASYARAKAT PENYAYANG
BERILMU BERAMAL
BENTUK JATI DIRI

AMANAH DIBERI
JANJI DITEPATI
AMALAN MULIA JADIKAN PANDUAN

PEMBIMBING RAKAN SEBAYA
SIAP SEDIA BERJASA
MEMBANTU DAN MEMBINA
HIDUP YANG BERMAKNA



okayy korang , bubye . sayang PRS ketad-ii sampai mati :* :* :* .
Assalamualaikum :*



' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

Tiada ulasan: