SAHABAT atau KAWAN ?

ASSALAMUALAIKUM :)

sebulan , dua bulan , TIGA bulan . tudiaaa . 3 bulan cheq tak update incik blog ni
memang rindu gila dekat dunia blog ni
ehh , sampai gila kot korang . haha
terima kasih banyak2 kepada peminat-peminat ghah yg selama ni bla bla bla
haha . bajet jer semua ni . kahkahkah
sejak bila entah ada peminat . haha . ada tu memang ada tapi dalam mimpi lah . haha
SAHABAT atau KAWAN ?
sape tahu beza antara sahabat dan kawan ?
angkat tangan . haa ! taknampak pon
mesti korang tak tahu kan ? haha
kite geng :* 

SAHABAT ? KAWAN ?
ramai orang cakap maksud sahabat dan kawan sama kan ?
ghah pon ingat sama jer
tapi lain tau . L.A.I.N
SAHABAT ialah orang yang selalu ada dengan kita
tak kira susah atau senang , sihat atau sakit , happy atau sedih
manakala ..
KAWAN ialah orang yang ada dengan kita saat kita senang jer
masa kita susah , kita sakit , kita sedih dia abaikan kita
maksudnya , dia kawan dengan kita time dia perlukan kita jer

Haa ! sekarang ni dah faham kan ?
so sekarang ni , baru ghah tahu siapa SAHABAT dan siapa KAWAN ghah
yang betol-betol boleh jadikan sahabat , tak lain tak bukan lah
si senget terchenta ni . hahaha
mempersembahkan NUR TASNIM BT MOHMED YUSSOF





SAYA SAYANG DIA .

ALHAMDULILLAH DAH 5 TAHUN KAMI BERKAWAN .

SEGALA CERITA SUKA MAHUPUN DUKA KAMI KONGSI BERSAMA .

TIADA RAHSIA DIANTARA KAMI .

JANGAN ROSAKKAN PERSAHABATAN KAMI .



uiit uittt . cantik tak kitaorang
yg cute , tembam , comel tu tasnim
yg lawa , cun melecun bak mercun tuh, ghah
hahaha
poyo jer kan ?
memang . haha .

ehhh , lupa pulak dekat sorang lagi SAHABAT  ghah
siapa nak tahu ?
angkat hidung
hahaha . poyo jer
ehh , merapu jer lebih kan ?
nama budakk ni . saiful azrin . umur 14 *sama dengan ghah lah*
already taken by someone :P


Ya ALLAH ! bajetnya kau ni saiful
haha . poyo jer kan ?
dia ni selalu bg ceramah kat ghah
dia lah sengal , dia lah senget
haha . handsome ?
werkkkk :P

okeyy peminat peminat ku sekelian *bajet*
haha . malam ni ghah jadi gedik kejap
kejap jer kay tak lama pon
k lah korang . bye
assalamualaikum :*


' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

Tiada ulasan: