Sakit H.A.T.I

assalamualaikum:)
dah lama jihah tak update blog kesayangan nim .. bukan busy , bukan sibuk , tapi malas jewp .. setiap kali nk update , mesti rasa mengantuk tu datang .. haihh ..

okey okey , jihah tak nak merapu sangt .. so , we back to the topic k ..ermm ,, ektuali , jihah rasa sangat sangat dan tersangatlah sakit hati kat seorang hamba ALLAH  nim .. yer memang dulu perangai jihah tersangatlh buruk .. tapi, tu dulu .. tu zaman jihah budak-budak lagi .. zaman hingusan lagi tp , tak payahlh nak ungkit-ungkit lagi .. jihah tahu , dia terasa hati and marah kat jihah sebab peristiwa dulu .. tapi , jihah dah minta maaf and dia maafkan jihah ... tp , jihah tak tahu lah ikhlas ke tak .. 
 tadi , jihah online and jihah  nampak dia pon  online .. lepastu , jihah nak tegur lh ngan dia .. tiba-tiba dia off .. then , jihah bukak fb member lagi n nampak dia online .. ermmmm , dah sah-sah dia buat offline kt fb jihah 
masa tu , tuhan jewp tahu betapa sakitnya hati jihah nim .. okeyy fine kalau dia nk mrhkn jihah pon , tak pyhlah buat offline .. sakit hati tau tak and satu lagi , dia ad post something n post tu memang berkaitan dengan jihah .. kot ya pun , terus teranglh ngan jihah .. tak pyh lh nk post2 segala bagai .. dia ingat dia sorang jer ke ada perasaan .. yer lh dia tu kaya , bnyk harta ..rumah besar .. tak mcam jihah .. miskin , tak dew harta .. rumah kecik ... anak yatim plak tu .. tp , tak pe lh .. jihah redha .. mungkin bukan dia sorang yg bnci kt jihah tp ramai lagi .. tak pe lah .. jihah hanya mmpu berdoa jewp .. hurmmmm .. ektuali , jihah nk mnta maaf kt orang2 yg pernah jihah sakiti .. tp , jihah malu , malu nk ckap kt diorang .. lidah jihah kelu untuk berkata-kata .. hurmmm .. tak pe lah .. maybe ni satu dugaan untuk jihah .. jihah redha jep .. k lah .. jihah pon  dah x dew mood nim .. so , bubye


' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

Tiada ulasan: