Alhamdulilah

assalamualaikum ;)
selamat sore .. hehe .. perasan nak jadi minah endon konon .. ermm, btw ,mood jihah dah kembali stabil.. haha .. nak tahu tak sebab apa ? sebab jantan yg jihah cerita tu , dah tak ganggu hidup jihah lagi lepas kena sound dengan abang jihah .. hahahah .. padan muka .. hurmm , jihah tahu , prangai jihah ni dah melampau tapi jihah dah tak tahan sngat dengan perangai gatal jantan tu ... tapi kan , jihah takut jugak lah , takut dia berdendam dengan family jihah .. ermm , jihah ni memang suka pikiak yang bukan2 . dah tu memng hobi jihah .. ceh .. hobi lah konon .. erm, ektuali , jihah rasa rindu sngat2 dkat member2 jihah ... yer lah dah lama x jumpa .. minggu lepas , diorang pergi hangout , urmmm :(  sayangnya jihah tak dapat ikut , sebab skrang ni jihah duk kat kuantan .. ermm, mesti best kan dpat jumpa member2 .. urmmm .. eh2 , korang prasan tak yg jihah ni dah lari drp tajuk ? hehe .. sorry2 .. jihah memang suka cakap bnyak .. okeyy lah guys , jihah dah x dew idea dah ni .. bubye ^_~
                                    
' Dah Baca Erkk ? Like Cikit Boleh =)) '

Tiada ulasan: